Refaiddin Şahin İçin Anma Programı Düzenleniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 13.03.2019 - 22:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2519+ kez okundu.
 

Refaiddin Şahin İçin Anma Programı Düzenleniyor

Değerli devlet adamı hemşerimiz rahmetli Refaiddin Şahin’in ölüm yıldönümü nedeniyle Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği program düzenledi.
Dernekten yapılan açıklama şöyle; 15 Mart 2019 Cuma Günü cuma namazına müteakip Kuşça köyündeki kabri başında bıraktığı değerleri korumaya ve yüceltmeye çalıştığımız, yokluğunu her zaman ve her yerde tarifi imkansız bir şekilde htiğimiz, Değerli Devlet Adamı 19. ve 20. Dönem Ordu Milletvekili, 50 Hükümet Tarım ve Köyişleri 51. ve 55 Hükümetler Devlet Bakanı Refaiddin Şahin’in aramızdan ayrılışının 6. yılında rahmet şükran ve saygı ile anıyoruz. Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği
Değerli devlet adamı hemşerimiz rahmetli Refaiddin Şahin’in ölüm yıldönümü nedeniyle Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği program düzenledi.

Dernekten yapılan açıklama şöyle;

15 Mart 2019 Cuma Günü cuma namazına müteakip Kuşça köyündeki kabri başında bıraktığı değerleri korumaya ve yüceltmeye çalıştığımız, yokluğunu her zaman ve her yerde tarifi imkansız bir şekilde htiğimiz, Değerli Devlet Adamı 19. ve 20. Dönem Ordu Milletvekili, 50 Hükümet Tarım ve Köyişleri 51. ve 55 Hükümetler Devlet Bakanı Refaiddin Şahin’in aramızdan ayrılışının 6. yılında rahmet şükran ve saygı ile anıyoruz.

Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.