Rüzgâr hayatı felç etti

BÖLGE GÜNDEMİ 13.12.2018 - 15:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2299+ kez okundu.
 

Rüzgâr hayatı felç etti

Ordu’da dün öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi.
Ordu genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Bazı evlerin çatısından parçalar uçarken, bölgede ağaçlar da yıkıldı. Altınordu ilçesi Karacaömer Mahallesi’nde bulunan bir ağacın rüzgarın etkisiyle yıkılması sonrası, mahalle yolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı. Yıkılan ağaç, beraberinde bir fındık evinin elektrik tesisatını da kopartırken, mahalle sakinleri ağacı keserek yoldan kaldırdı.  Mahalle sakinlerinden Murat Efendioğlu, ağacın yıkılmasının ardından gelerek yolu açtıklarını söyledi. Mahalle yolunun yaklaşık bir saat ulaşıma kapandığını aktaran Efendioğlu, rüzgarın oldukça etkili olduğunu da belirtti.  Çatıdaki malzemeler sokağa saçıldı Ünye ilçesine bağlı Burunucu Mahallesi Bağdatlı Sokak'ta bulunan Adnan Helvacıoğlu'na (50) ait iki katlı bir binanın çatısında bulunan tuğlalar ise yola uçtu. Dolmuş güzergahlarının olduğu yolda şiddetli rüzgar sonrası elektrik telleri koparken, yoldan geçen vatandaşlar tehlikeli anlar yaşadı. Çatı katında bulunan malzemenin yola uçması esnasında yoldan geçenin olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Aşırı rüzgarın neden olduğu olay sonrası yol üzerinde bulunan kopan elektrik tellerine aldırış etmeyen vatandaşlar uyarıları dikkate almazken, olay yerine Ünye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gelerek yola düşen malzemeleri kaldırdı. Yolun trafiğe açılmasıyla beraber vatandaşlar rahat bir nefes alırken, olay sonrası ekipler gelerek kopan elektrik teline müdahale etti. Fatsa ve Gülyalı ilçelerinde de evlerin çatıları ve ağaçlar şiddetli rüzgara dayanamadı.
Ordu’da dün öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi.

Ordu genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Bazı evlerin çatısından parçalar uçarken, bölgede ağaçlar da yıkıldı. Altınordu ilçesi Karacaömer Mahallesi’nde bulunan bir ağacın rüzgarın etkisiyle yıkılması sonrası, mahalle yolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı. Yıkılan ağaç, beraberinde bir fındık evinin elektrik tesisatını da kopartırken, mahalle sakinleri ağacı keserek yoldan kaldırdı.  Mahalle sakinlerinden Murat Efendioğlu, ağacın yıkılmasının ardından gelerek yolu açtıklarını söyledi. Mahalle yolunun yaklaşık bir saat ulaşıma kapandığını aktaran Efendioğlu, rüzgarın oldukça etkili olduğunu da belirtti. 

Çatıdaki malzemeler sokağa saçıldı

Ünye ilçesine bağlı Burunucu Mahallesi Bağdatlı Sokak'ta bulunan Adnan Helvacıoğlu'na (50) ait iki katlı bir binanın çatısında bulunan tuğlalar ise yola uçtu. Dolmuş güzergahlarının olduğu yolda şiddetli rüzgar sonrası elektrik telleri koparken, yoldan geçen vatandaşlar tehlikeli anlar yaşadı. Çatı katında bulunan malzemenin yola uçması esnasında yoldan geçenin olmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Aşırı rüzgarın neden olduğu olay sonrası yol üzerinde bulunan kopan elektrik tellerine aldırış etmeyen vatandaşlar uyarıları dikkate almazken, olay yerine Ünye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gelerek yola düşen malzemeleri kaldırdı. Yolun trafiğe açılmasıyla beraber vatandaşlar rahat bir nefes alırken, olay sonrası ekipler gelerek kopan elektrik teline müdahale etti.

Fatsa ve Gülyalı ilçelerinde de evlerin çatıları ve ağaçlar şiddetli rüzgara dayanamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.