Sefer sayısı düştü

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2019 - 22:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2210+ kez okundu.
 

Sefer sayısı düştü

Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nda sefer sayısının artmasını bekleyen Ordu ve Giresunlular, yeni bir gelişmeyle şok oldu. OGU Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftada 21 sefer düzenleyen Türk Hava Yolları (THY), bu sayıyı 18’e düşürdü.
Yıllık 1 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nda, sefer sayısındaki düzensizlikler bir türlü giderilemedi. Bu ay içerisinde çeşitli programlara katılmak üzere Giresun’a gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, sefer sayısının artacağı yönünde müjde vermişti. Aycı, 2019 yılı ile İzmir hattının (SunEkspres) haftalık üç sefer ile açılmasını sağlayacağız. Yine yoğun olan Ankara hattını ise THY’den günlük iki sefere çıkartacağız. İstanbul hattı içinde planlama yapacağız. Ordu-Giresun Havalimanı bizim için öncelikli olan uçuş güzergâhları içinde her zaman özel yeri vardır” ifadelerinde bulunmuştu. ATATÜRK HAVALİMANI SEFERLERİ AZALTILDI İlker Aycı’nın bu açıklaması sonrası THY’nin İstanbul Atatürk Havalimanı’na yeni sefer koyması beklentisi başladı ancak, THY yeni sefer koymak yerine mevcut seferleri azalttı. OGU Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftada 21 sefer düzenleyen THY, bu sayıyı 18’e düşürdü. Yapılan bu değişiklikle birlikte sabah erken saatte İstanbul’a gidip, gece geç saatte Ordu’ya dönmek isteyen yolcular, Samsun veya Trabzon’a gitmek zorunda bırakıldı. Öte yandan sefer sayısının düşmesi, diğer seferlerdeki bilet fiyatlarının yükselmesine de neden oldu.
Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nda sefer sayısının artmasını bekleyen Ordu ve Giresunlular, yeni bir gelişmeyle şok oldu. OGU Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftada 21 sefer düzenleyen Türk Hava Yolları (THY), bu sayıyı 18’e düşürdü.

Yıllık 1 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nda, sefer sayısındaki düzensizlikler bir türlü giderilemedi. Bu ay içerisinde çeşitli programlara katılmak üzere Giresun’a gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, sefer sayısının artacağı yönünde müjde vermişti. Aycı, 2019 yılı ile İzmir hattının (SunEkspres) haftalık üç sefer ile açılmasını sağlayacağız. Yine yoğun olan Ankara hattını ise THY’den günlük iki sefere çıkartacağız. İstanbul hattı içinde planlama yapacağız. Ordu-Giresun Havalimanı bizim için öncelikli olan uçuş güzergâhları içinde her zaman özel yeri vardır” ifadelerinde bulunmuştu.

ATATÜRK HAVALİMANI SEFERLERİ AZALTILDI

İlker Aycı’nın bu açıklaması sonrası THY’nin İstanbul Atatürk Havalimanı’na yeni sefer koyması beklentisi başladı ancak, THY yeni sefer koymak yerine mevcut seferleri azalttı. OGU Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftada 21 sefer düzenleyen THY, bu sayıyı 18’e düşürdü. Yapılan bu değişiklikle birlikte sabah erken saatte İstanbul’a gidip, gece geç saatte Ordu’ya dönmek isteyen yolcular, Samsun veya Trabzon’a gitmek zorunda bırakıldı.

Öte yandan sefer sayısının düşmesi, diğer seferlerdeki bilet fiyatlarının yükselmesine de neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.