Torunoğlu Seçim Startını Verdi

SİYASET 28.02.2019 - 14:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1606+ kez okundu.
 

Torunoğlu Seçim Startını Verdi

Millet İttifakı Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu 31 Mart yerel seçimlerine yönelik gerçekleştireceği çalışmalara start verdi.
CHP ve İYİ Parti´nin Ünye´de İnşaat Mühendisi Berkay Torunoğlu’nu aday göstermesinin ardından her iki partinin de ilçe teşkilatları seçim çalışmalarına başladı. Ünye’nin refahı için önce Ünye’yi kucakladıktan sonra hizmet edeceklerini söyleyen İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı, “Ünye’mize bu zamana kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Çünkü siyaset meşakkatli bir yol. Kolay bir iş değil. Aile hayatınızdan ödün vermektesiniz. Yeri geldiğinde toplum hayatından kendinizi soyutlamalısınız. Ama önemli olan Ünye’ye bir şeyler kazandırmak. Ünye’mizi hak ettiği refah seviyesine çıkarmaksa eğer biz bunun azmindeyiz. Biz bunun kararlılığındayız. İnşallah muvaffak olur. Çünkü bizim niyetimiz iyi. Bizim istikametimiz güzel. Bizim çalışma azmimizde yerinde. Bizim hedefimiz. Bir zümreyi bir yere getirmek değil. Bütün Ünye’yi kucaklayabilmek. Ünye’nin bütün değerlerini bir araya toplayabilmek. Ünye’nin tarihi ve kültürünü, Ünye’nin manevi değerlerini önce bir kucaklayabilmek ondan sonra da hem çevresini hem de Türkiye’de gözle ve parmakla işaret edebilecek bir şehir haline getirebilmek. Biz el ele omuz omuza vererek bu kutlu yolda beraberce ilerleyeceğiz. Biz Ünye olacağız bir ve diri olacağız. Allahlın izniyle de başaracağız başaracağız başaracağız” dedi. Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan partililerin yürüyüşü Niksar Caddesi boyunca devam etti. Seçim yürüyüşüne İlçe başkanları ve parti yöneticileri de katıldı.
Millet İttifakı Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu 31 Mart yerel seçimlerine yönelik gerçekleştireceği çalışmalara start verdi.

CHP ve İYİ Parti´nin Ünye´de İnşaat Mühendisi Berkay Torunoğlu’nu aday göstermesinin ardından her iki partinin de ilçe teşkilatları seçim çalışmalarına başladı.

Ünye’nin refahı için önce Ünye’yi kucakladıktan sonra hizmet edeceklerini söyleyen İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı, “Ünye’mize bu zamana kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Çünkü siyaset meşakkatli bir yol. Kolay bir iş değil. Aile hayatınızdan ödün vermektesiniz. Yeri geldiğinde toplum hayatından kendinizi soyutlamalısınız. Ama önemli olan Ünye’ye bir şeyler kazandırmak. Ünye’mizi hak ettiği refah seviyesine çıkarmaksa eğer biz bunun azmindeyiz. Biz bunun kararlılığındayız. İnşallah muvaffak olur. Çünkü bizim niyetimiz iyi. Bizim istikametimiz güzel. Bizim çalışma azmimizde yerinde. Bizim hedefimiz. Bir zümreyi bir yere getirmek değil. Bütün Ünye’yi kucaklayabilmek. Ünye’nin bütün değerlerini bir araya toplayabilmek. Ünye’nin tarihi ve kültürünü, Ünye’nin manevi değerlerini önce bir kucaklayabilmek ondan sonra da hem çevresini hem de Türkiye’de gözle ve parmakla işaret edebilecek bir şehir haline getirebilmek. Biz el ele omuz omuza vererek bu kutlu yolda beraberce ilerleyeceğiz. Biz Ünye olacağız bir ve diri olacağız. Allahlın izniyle de başaracağız başaracağız başaracağız” dedi.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan partililerin yürüyüşü Niksar Caddesi boyunca devam etti. Seçim yürüyüşüne İlçe başkanları ve parti yöneticileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.