Ünye 1957 Spor, Sinop'ta 3 puan avında!

SPOR 07.10.2018 - 00:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 845+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor, Sinop'ta 3 puan avında!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de ilk iki haftayı galibiyetle kapatarak 6 puanla zirveyi Yozgatspor 1959 FK ile paylaşan Ünye 1957 Spor, deplasman Sinospor'un konuğu olacak.
Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan yeşil-beyazlılar kupadan penaltılarla elendiği rakibini deplasmanda yenerek hem rövanşı almak hem de şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçmek için sahaya çıkacak.  Sezona Altınordu Belediyespor galibiyeti ile başlangıç yaptıktan sonra geçtiğimiz hafta 1074 Çankırıspor'u Ünye Şehir Stadı'nda 2-1 yenerek grupta ikide iki yapan Ünye 1957 Spor, sezonun ikinci deplasmanında Sinopspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden M.Mehmetcan Söylemez, Ömer Sözcü, A.Serdar Kaya idare edecekler. Sinop Merkez 80.Yıl Sahasında oynanacak mücadelede 3 puan hesapları yapan yeşil-beyazlılarda Ndong Meye Laurys cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Zorlu mücadele öncesinde Ünye 1957 Spor, 6 puanla gol averajı ile ikinci sırada yer alırken, Sinopspor ise 1 puanla 10.sırada yer alıyor. Ünye 1957 Spor bu maçı kazanırsa rakibi ile arasındaki puan farkı 8'e çıkacak.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de ilk iki haftayı galibiyetle kapatarak 6 puanla zirveyi Yozgatspor 1959 FK ile paylaşan Ünye 1957 Spor, deplasman Sinospor'un konuğu olacak.

Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan yeşil-beyazlılar kupadan penaltılarla elendiği rakibini deplasmanda yenerek hem rövanşı almak hem de şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçmek için sahaya çıkacak.

 Sezona Altınordu Belediyespor galibiyeti ile başlangıç yaptıktan sonra geçtiğimiz hafta 1074 Çankırıspor'u Ünye Şehir Stadı'nda 2-1 yenerek grupta ikide iki yapan Ünye 1957 Spor, sezonun ikinci deplasmanında Sinopspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden M.Mehmetcan Söylemez, Ömer Sözcü, A.Serdar Kaya idare edecekler. Sinop Merkez 80.Yıl Sahasında oynanacak mücadelede 3 puan hesapları yapan yeşil-beyazlılarda Ndong Meye Laurys cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Zorlu mücadele öncesinde Ünye 1957 Spor, 6 puanla gol averajı ile ikinci sırada yer alırken, Sinopspor ise 1 puanla 10.sırada yer alıyor. Ünye 1957 Spor bu maçı kazanırsa rakibi ile arasındaki puan farkı 8'e çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.