Ünye Adliyesi’nde yeni atamalar

BÖLGE GÜNDEMİ 18.10.2018 - 09:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1398+ kez okundu.
 

Ünye Adliyesi’nde yeni atamalar

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından yayımlanan hakim ve savcı atamalarına ilişkin kararnameye göre Ünye Adliyesi’ne yeni atamalar oldu.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yeni atama ve kura kararnamesi yayınladı. Yayınlanan kararnameye göre Ünye Adliyesi’ne yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı. Ünye’ye hakim olarak atananlar şöyle: “Kumru Hakimi Mehmet Salih Yerlikaya, Aybastı Hakimi Hande Alaş, Fatsa Hakimi Selda Nuroğlu, Aybastı Hakimi Gökçe Büyükbaş, Fatsa Hakimi Şüheda Büyükbayar, Korgan Hakimi Rumeysa Koç ve Kumru Hakimi Rukiye Feyza Yıldırım Ünye’ey hakim olarak atandı.” Ünye’ye Cumhuriyet Savcısı olarak atananlar şöyle: “Aybastı Cumhuriyet Savcısı Ömer Aksu, Kumru Cumhuriyet Savcısı İrfan Coşkun, Korgan Cumhuriyet Savcısı Rahman Ergen, Kumru Cumhuriyet Savcısı Erengül Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Sinan Güzel, Akkuş Cumhuriyet Savcısı Seyda Korkmaz, Akkuş Cumhuriyet Savcısı Hakan Örs, Fatsa Cumhuriyet Savcısı Şahin Özdemir, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Samsama, Fatsa Cumhuriyet Savcısı Nedim Yahşi ve Korgan Cumhuriyet Savcısı Emrah Yılmaz Ünye Cumhuriyet Savcılığı’na.”
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından yayımlanan hakim ve savcı atamalarına ilişkin kararnameye göre Ünye Adliyesi’ne yeni atamalar oldu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yeni atama ve kura kararnamesi yayınladı. Yayınlanan kararnameye göre Ünye Adliyesi’ne yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı.

Ünye’ye hakim olarak atananlar şöyle:

“Kumru Hakimi Mehmet Salih Yerlikaya, Aybastı Hakimi Hande Alaş, Fatsa Hakimi Selda Nuroğlu, Aybastı Hakimi Gökçe Büyükbaş, Fatsa Hakimi Şüheda Büyükbayar, Korgan Hakimi Rumeysa Koç ve Kumru Hakimi Rukiye Feyza Yıldırım Ünye’ey hakim olarak atandı.”

Ünye’ye Cumhuriyet Savcısı olarak atananlar şöyle:

“Aybastı Cumhuriyet Savcısı Ömer Aksu, Kumru Cumhuriyet Savcısı İrfan Coşkun, Korgan Cumhuriyet Savcısı Rahman Ergen, Kumru Cumhuriyet Savcısı Erengül Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Sinan Güzel, Akkuş Cumhuriyet Savcısı Seyda Korkmaz, Akkuş Cumhuriyet Savcısı Hakan Örs, Fatsa Cumhuriyet Savcısı Şahin Özdemir, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Samsama, Fatsa Cumhuriyet Savcısı Nedim Yahşi ve Korgan Cumhuriyet Savcısı Emrah Yılmaz Ünye Cumhuriyet Savcılığı’na.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.