Ünye Emniyeti’nden şafak operasyonu

ASAYİŞ 14.10.2018 - 22:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1839+ kez okundu.
 

Ünye Emniyeti’nden şafak operasyonu

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan 1’i cezaevi firarisi 4 şahsı bu sabah saatlerinde yaptığı başarılı operasyonla yakaladı.
Ünye’de haklarında yakalama kararı bulunan 1’i cezaevi firarisi 4 şahıs, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah saatlerinde yaptığı başarılı operasyonla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, hakkında 12 ayrı suç kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Murat U. ile yine farklı suçlardan aranan İsa K., Fatma B. ve Barış Y.'nin yerlerini bir aylık çalışma sonucu tespit eden Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tespit edilen adreslere bu sabah saatlerinde yaptığı baskınla şahısları yakaladı. Yakalanan şahıslardan Murat  U., İsa K. ve Fatma B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Barış Y. ise serbest bırakıldı.
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan 1’i cezaevi firarisi 4 şahsı bu sabah saatlerinde yaptığı başarılı operasyonla yakaladı.

Ünye’de haklarında yakalama kararı bulunan 1’i cezaevi firarisi 4 şahıs, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah saatlerinde yaptığı başarılı operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hakkında 12 ayrı suç kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Murat U. ile yine farklı suçlardan aranan İsa K., Fatma B. ve Barış Y.'nin yerlerini bir aylık çalışma sonucu tespit eden Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tespit edilen adreslere bu sabah saatlerinde yaptığı baskınla şahısları yakaladı.

Yakalanan şahıslardan Murat  U., İsa K. ve Fatma B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Barış Y. ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.