Vali Yavuz, HDP'li Sırrı Sakık'a sessiz kalmadı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.04.2019 - 00:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2049+ kez okundu.
 

Vali Yavuz, HDP'li Sırrı Sakık'a sessiz kalmadı

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Muş Belediye Başkan Adayı olan HDP'li Sırrı Sakık'ın Muş Valisi İlker Gündüzöz'e seslenirken şahsına yönelik tehditkar ifadelerine sessiz kalmadı.
Yavuz konuyla ilgili açıklamasında; “7 Haziran 2016’da Muş’ta beni öldürmek için 1 ton patlayıcı yüklü araç gönderen PKK ve onun siyasi uzantıları hala bana saldırmaya devam ediyor. Aziz milletimize ve devletimize bir değil bin Seddar Yavuz feda olsun” dedi. HDP'nin Muş Belediye Eş başkan adayı Sırrı Sakık’ın seçimler öncesi partisinin düzenlediği açık hava toplantısında Muş Valisi İlker Gündüzöz’e yönelik konuşurken eski Vali Seddar Yavuz’a da tehditkar bir ifade kullandı. Sakık konuşmasında, “Sevgili kardeşlerim, şu kentin valisine bir sözüm daha var. Eğer bizden dua almak istiyorsan, bu şehri terk edip giden Vedat (Büyükersoy) Vali gibi bizden dua alırsın. Ama bu şehirde ayrımcı politikalar yaparsan, Vallahi o Seddar Yavuz gibi bizden beddua alırsın, tercih sizin” dedi. "Bin Seddar Yavuz feda olsun"   2015-2017 yıllarında iki yıl görev yaptığı Muş Valiliği döneminde terörle mücadele alanında büyük başarılara imza atan, bombalı terör saldırılarına karşı büyük mücadeleleriyle hatırlanan Ordu Valisi Seddar Yavuz, HDP’li Sırrı Sakık’a sosyal medyadan cevap verdi. Vali Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 7 Haziran 2016 tarihinde Muş Vali Konağı yakınında bulunan ve şahsını hedef alan bombalı aracı hatırlattı. Vali Yavuz, “7 Haziran 2016’da Muş’ta beni öldürmek için 1 ton patlayıcı yüklü araç gönderen PKK ve onun siyasi uzantıları hala bana saldırmaya devam ediyor. Aziz milletimize ve devletimize bir değil bin Seddar Yavuz feda olsun” diye yazdı. Bu sosyal medya paylaşımının ardından uydudan yayın yapan bir yerel TV’nin programına katılan ve açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, Sakık’ın ‘beddua’ sözüne karşılık, “Terör örgütünün ve onun siyasi uzantılarının yani PKK’nın, FETÖ’nun ve bunların siyasi uzantılarının bize bedduası bizim için şeref ve onur madalyasıdır. Vatan hainlerinin duasına ihtiyacı olan insanlar değiliz” ifadelerini kullandı. 
Ordu Valisi Seddar Yavuz, Muş Belediye Başkan Adayı olan HDP'li Sırrı Sakık'ın Muş Valisi İlker Gündüzöz'e seslenirken şahsına yönelik tehditkar ifadelerine sessiz kalmadı.

Yavuz konuyla ilgili açıklamasında; 7 Haziran 2016’da Muş’ta beni öldürmek için 1 ton patlayıcı yüklü araç gönderen PKK ve onun siyasi uzantıları hala bana saldırmaya devam ediyor. Aziz milletimize ve devletimize bir değil bin Seddar Yavuz feda olsun” dedi.

HDP'nin Muş Belediye Eş başkan adayı Sırrı Sakık’ın seçimler öncesi partisinin düzenlediği açık hava toplantısında Muş Valisi İlker Gündüzöz’e yönelik konuşurken eski Vali Seddar Yavuz’a da tehditkar bir ifade kullandı.

Sakık konuşmasında, “Sevgili kardeşlerim, şu kentin valisine bir sözüm daha var. Eğer bizden dua almak istiyorsan, bu şehri terk edip giden Vedat (Büyükersoy) Vali gibi bizden dua alırsın. Ama bu şehirde ayrımcı politikalar yaparsan, Vallahi o Seddar Yavuz gibi bizden beddua alırsın, tercih sizin” dedi.

"Bin Seddar Yavuz feda olsun"

 

2015-2017 yıllarında iki yıl görev yaptığı Muş Valiliği döneminde terörle mücadele alanında büyük başarılara imza atan, bombalı terör saldırılarına karşı büyük mücadeleleriyle hatırlanan Ordu Valisi Seddar Yavuz, HDP’li Sırrı Sakık’a sosyal medyadan cevap verdi.
Vali Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 7 Haziran 2016 tarihinde Muş Vali Konağı yakınında bulunan ve şahsını hedef alan bombalı aracı hatırlattı. Vali Yavuz, “7 Haziran 2016’da Muş’ta beni öldürmek için 1 ton patlayıcı yüklü araç gönderen PKK ve onun siyasi uzantıları hala bana saldırmaya devam ediyor. Aziz milletimize ve devletimize bir değil bin Seddar Yavuz feda olsun” diye yazdı.
Bu sosyal medya paylaşımının ardından uydudan yayın yapan bir yerel TV’nin programına katılan ve açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, Sakık’ın ‘beddua’ sözüne karşılık, “Terör örgütünün ve onun siyasi uzantılarının yani PKK’nın, FETÖ’nun ve bunların siyasi uzantılarının bize bedduası bizim için şeref ve onur madalyasıdır. Vatan hainlerinin duasına ihtiyacı olan insanlar değiliz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.