“Yaparsa, AK Parti yapar”

SİYASET 17.03.2019 - 00:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2377+ kez okundu.
 

“Yaparsa, AK Parti yapar”

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde karşılanırken, vatandaşlar Tavlı’ya, Yaparsa yine AK Parti yapar.” diyerek yanındayız mesajı verdiler.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde karşılanırken, vatandaşlar Tavlı’ya, “Biz hizmeti AK Parti’den gördük. Yaparsa yine AK Parti yapar.” diyerek yanındayız mesajı verdiler. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için 2 aydır sahalarda olan AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, çalışmalarına gece gündüz demeden sürdürüyor. Tavlı, çalışmalar kapsamında gittiği Yeniköy, Ortaköy, Dereköy, Fatih, Beylerce ve Taşça Mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. -“Hizmeti AK Parti zamanında gördük”- Mahalle gezlerinde Tavlı’yı coşku ve ilgiyle karşılayan vatandaşlar, “Biz hizmeti AK Parti’yle beraber gördük. Hizmet yapılacaksa, yapacak olanın AK Parti olduğunu da biliyoruz. Yaparsa, AK Parti yapar. Sayın Başkanım, biz sizi artık Ünye Belediye Başkanı olarak görmekteyiz. Hizmet için yola bugün değil, İl Genel Meclis Üyeliğinizle çıktığınızı da biliyoruz. İl Genel Meclis Üyeliğiniz sırasında mahallelerimizde birçok hizmet aldık. Mahallelerimizdeki sorunları biliyorsunuz. Yollarımızın her karışında izleriniz var. Yaptıklarınızın, yapacaklarınızın teminatı olduğunu biliyoruz.” diyerek Tavlı’ya 31 Mart seçimleri için açık destek verdiler. -“31 Mart seçimleri, sadece yerel seçim değildir”- 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini belirten Tavlı, dünya Müslümanlarının da umudunun Türkiye olduğunu vurgulayarak, “Bizi hep desteklediniz. Ben inanıyorum ki 31 Mart seçimlerinde de daha güçlü destek vererek Cumhurbaşkanımızın dünyaya güçlü bir mesaj vermesine katkı sunacaksınız. Cumhur İttifakı’nda kardeşlik ve ülke bütünlüğüne sahip çıkmak var. Birlik, beraberlik, vatan ve bayrak var. Şunun iyi bilinmesini isterim, 31 Mart seçimleri, sadece yerel seçim değildir.” dedi.  -“AK Parti, hizmet partisidir”- AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte, hizmetle tanıştığını ve AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:   “İl genel meclisi üyeliği ve belediyecilik tecrübemle kolları sıvayarak yola çıktım. Siz biliyorsunuz ki belediyecilikte dönüşüm Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yle başladı. AK Parti, hizmet partisidir. Bu hizmetleri devam ettireceğiz. Her şeyden önce gönüllere gireceğiz, gönül belediyeciliğini tesis edeceğiz. Buda ortak akılla, istişareyle ve şeffaf yönetimle olacak. Hak, hukuk ve adaletin tesis edildiği bir dönemi hep birlikte inşa edeceğiz. Sizlerden kendime destek istediğim gibi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e de destek istemekteyim. Hükümet, ilçe ve büyükşehir belediyesi aynı istikamette olduğunda sorunlar daha kolay çözülecektir. Ünye’de ve Ordu’da çok güzel hizmetlerin ortaya çıktığı günleri hep beraber göreceğiz.”
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde karşılanırken, vatandaşlar Tavlı’ya, Yaparsa yine AK Parti yapar.” diyerek yanındayız mesajı verdiler.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde karşılanırken, vatandaşlar Tavlı’ya, “Biz hizmeti AK Parti’den gördük. Yaparsa yine AK Parti yapar.” diyerek yanındayız mesajı verdiler.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için 2 aydır sahalarda olan AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, çalışmalarına gece gündüz demeden sürdürüyor.

Tavlı, çalışmalar kapsamında gittiği Yeniköy, Ortaköy, Dereköy, Fatih, Beylerce ve Taşça Mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

-“Hizmeti AK Parti zamanında gördük”-

Mahalle gezlerinde Tavlı’yı coşku ve ilgiyle karşılayan vatandaşlar, “Biz hizmeti AK Parti’yle beraber gördük. Hizmet yapılacaksa, yapacak olanın AK Parti olduğunu da biliyoruz. Yaparsa, AK Parti yapar. Sayın Başkanım, biz sizi artık Ünye Belediye Başkanı olarak görmekteyiz. Hizmet için yola bugün değil, İl Genel Meclis Üyeliğinizle çıktığınızı da biliyoruz. İl Genel Meclis Üyeliğiniz sırasında mahallelerimizde birçok hizmet aldık. Mahallelerimizdeki sorunları biliyorsunuz. Yollarımızın her karışında izleriniz var. Yaptıklarınızın, yapacaklarınızın teminatı olduğunu biliyoruz.” diyerek Tavlı’ya 31 Mart seçimleri için açık destek verdiler.

-“31 Mart seçimleri, sadece yerel seçim değildir”-

31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini belirten Tavlı, dünya Müslümanlarının da umudunun Türkiye olduğunu vurgulayarak, “Bizi hep desteklediniz. Ben inanıyorum ki 31 Mart seçimlerinde de daha güçlü destek vererek Cumhurbaşkanımızın dünyaya güçlü bir mesaj vermesine katkı sunacaksınız. Cumhur İttifakı’nda kardeşlik ve ülke bütünlüğüne sahip çıkmak var. Birlik, beraberlik, vatan ve bayrak var. Şunun iyi bilinmesini isterim, 31 Mart seçimleri, sadece yerel seçim değildir.” dedi. 

-“AK Parti, hizmet partisidir”-

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte, hizmetle tanıştığını ve AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

 

“İl genel meclisi üyeliği ve belediyecilik tecrübemle kolları sıvayarak yola çıktım. Siz biliyorsunuz ki belediyecilikte dönüşüm Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yle başladı. AK Parti, hizmet partisidir. Bu hizmetleri devam ettireceğiz. Her şeyden önce gönüllere gireceğiz, gönül belediyeciliğini tesis edeceğiz. Buda ortak akılla, istişareyle ve şeffaf yönetimle olacak. Hak, hukuk ve adaletin tesis edildiği bir dönemi hep birlikte inşa edeceğiz. Sizlerden kendime destek istediğim gibi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e de destek istemekteyim. Hükümet, ilçe ve büyükşehir belediyesi aynı istikamette olduğunda sorunlar daha kolay çözülecektir. Ünye’de ve Ordu’da çok güzel hizmetlerin ortaya çıktığı günleri hep beraber göreceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.