Yaylalar şifa dağıtacak!

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.10.2019 - 18:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1613+ kez okundu.
 

Yaylalar şifa dağıtacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ericek Yaylamız sadece doğal güzelliği ile dikkat çekmeyecek. Yapacağımız özel çalışmalarla burayı ve diğer yaylalarımızı sağlık turizmine de kazandıracağız” dedi.
Ordu’nun tüm ilçelerini karış karış gezen ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Güler, Ordu’nun sadece 3 ay değil 12 ay yaşanacak bir şehir olduğunu, bunun da turizm odaklı yapılacak çalışmalarla hayata geçirileceğini söyledi. Kumru ilçesine bağlı Ericek Yaylası’nın keşfedilmemiş güzelliğe sahip olduğunun altını çizen Başkan Güler, “Yapacağımız çalışmalarla Ericek Yaylası’nı cazibe merkezi haline getireceğiz. Burası sadece Ordu’da değil, Türkiye’de de adını duyuran ender yaylalardan bir tanesi olacak. Ericek Yaylası hayatımda gördüğüm en güzel yaylalardan bir tanesi. Etkileyici ve keşfedilmemiş bir güzelliğe sahip. Doğası, yaylaları ve masmavi denizi ile Ordu’muz farklı bir şehir. Bu şehir için ne yapsak az. Onun için ilimiz sadece 3 ay değil 12 ay turist ağırlayan bir şehir olacak” diye konuştu. “Yaylalarımızı sağlık turizmine kazandırmak istiyoruz” Ordu’nun yaylalarının sadece gezi turizmi için değil, sağlık turizmi için de değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Güler, “Ericek Yaylamız sadece doğal güzelliği ile dikkat çekmeyecek. Yapacağımız özel çalışmalarla burayı ve diğer yaylalarımızı sağlık turizmine de kazandıracağız. Bunlar için çalışmalarımız hazır, kısa süre içinde uygulamaya başlayacağız” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ericek Yaylamız sadece doğal güzelliği ile dikkat çekmeyecek. Yapacağımız özel çalışmalarla burayı ve diğer yaylalarımızı sağlık turizmine de kazandıracağız” dedi.

Ordu’nun tüm ilçelerini karış karış gezen ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Güler, Ordu’nun sadece 3 ay değil 12 ay yaşanacak bir şehir olduğunu, bunun da turizm odaklı yapılacak çalışmalarla hayata geçirileceğini söyledi. Kumru ilçesine bağlı Ericek Yaylası’nın keşfedilmemiş güzelliğe sahip olduğunun altını çizen Başkan Güler, “Yapacağımız çalışmalarla Ericek Yaylası’nı cazibe merkezi haline getireceğiz. Burası sadece Ordu’da değil, Türkiye’de de adını duyuran ender yaylalardan bir tanesi olacak. Ericek Yaylası hayatımda gördüğüm en güzel yaylalardan bir tanesi. Etkileyici ve keşfedilmemiş bir güzelliğe sahip. Doğası, yaylaları ve masmavi denizi ile Ordu’muz farklı bir şehir. Bu şehir için ne yapsak az. Onun için ilimiz sadece 3 ay değil 12 ay turist ağırlayan bir şehir olacak” diye konuştu.

“Yaylalarımızı sağlık turizmine kazandırmak istiyoruz”

Ordu’nun yaylalarının sadece gezi turizmi için değil, sağlık turizmi için de değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Güler, “Ericek Yaylamız sadece doğal güzelliği ile dikkat çekmeyecek. Yapacağımız özel çalışmalarla burayı ve diğer yaylalarımızı sağlık turizmine de kazandıracağız. Bunlar için çalışmalarımız hazır, kısa süre içinde uygulamaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.