Yeni Başkan Sobi

BÖLGE GÜNDEMİ 07.12.2018 - 11:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1033+ kez okundu.
 

Yeni Başkan Sobi

Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu’nun sitem dolu istifasının ardından toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri yeni başkanını seçti.
Perşembe günü toplanan Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanlığı’na Turizmci Adnan Sobi’yi seçti. Yaklaşık 3 aydır Ünye Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve Eski Başkan Kıroğlu’nun ardından Başkanlığa seçilen Adnan Sobi konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizim tek amacımız var o da Ünye’nin her zaman daha iyi durumda olması. Amacımız Ünye’ye hizmet etmek. Görev tanımımız içinde üzerimize ne düşüyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu şehir için elimizi taşın altına koyacağız. Bize güvenip bu göreve getiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi. 3 adayın arasından başkanlığa seçilen Adnan Sobi, aynı zamanda Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanlığı görevini sürdürmekte.
Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu’nun sitem dolu istifasının ardından toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri yeni başkanını seçti.

Perşembe günü toplanan Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanlığı’na Turizmci Adnan Sobi’yi seçti.

Yaklaşık 3 aydır Ünye Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve Eski Başkan Kıroğlu’nun ardından Başkanlığa seçilen Adnan Sobi konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizim tek amacımız var o da Ünye’nin her zaman daha iyi durumda olması. Amacımız Ünye’ye hizmet etmek. Görev tanımımız içinde üzerimize ne düşüyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu şehir için elimizi taşın altına koyacağız. Bize güvenip bu göreve getiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

3 adayın arasından başkanlığa seçilen Adnan Sobi, aynı zamanda Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanlığı görevini sürdürmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.