Üniversite Öğrencileri İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıttı

BÖLGE GÜNDEMİ 14.03.2024 - 13:05, Güncelleme: 14.03.2024 - 23:39 1663+ kez okundu.
 

Üniversite Öğrencileri İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıttı

Ordu’da yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın önem kazandığı Ramazan Ayında öğrencilerimiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı yapıldı.
    Ordu’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrenciler Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara destek vermek için çalışmalar başlattı. Öğrenciler ve yurt personeli tarafından hazırlanan koliler öğrenciler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ordu da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin ve çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan gıda kolileri bu önemli zamanda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü gülümsetti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ, "Mübarek Ramazan ayında paylaşmayı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı ve bu değerlerin yeni nesillere aktarılmasını yaygınlaştırmak amacıyla yurtlarda kalan öğrencilerimizin başlatmış olduğu projeyi Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrencilerimize malzemelerin toplanması, paketlenmesi ve taşınması konusundaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi
Ordu’da yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın önem kazandığı Ramazan Ayında öğrencilerimiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı yapıldı.

 

 

Ordu’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrenciler Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara destek vermek için çalışmalar başlattı. Öğrenciler ve yurt personeli tarafından hazırlanan koliler öğrenciler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ordu da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin ve çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan gıda kolileri bu önemli zamanda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü gülümsetti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ, "Mübarek Ramazan ayında paylaşmayı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı ve bu değerlerin yeni nesillere aktarılmasını yaygınlaştırmak amacıyla yurtlarda kalan öğrencilerimizin başlatmış olduğu projeyi Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrencilerimize malzemelerin toplanması, paketlenmesi ve taşınması konusundaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.