BAŞKAN TAVLI, “ALDIĞIMIZ ÖNLEMLER OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇTİ”

BÖLGE GÜNDEMİ 18.07.2024 - 15:25, Güncelleme: 18.07.2024 - 15:25 775+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “ALDIĞIMIZ ÖNLEMLER OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇTİ”

Ünye’de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur bazı yollarda bu birikintisine yol açarken şehrin genelinde alınan önlemler nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yağmurun başladığı andan itibaren kritik noktalarda incelemelerde bulunurken, “Şiddetli yağmur belli noktalarda taşkınlara neden oldu. Ancak kritik noktalarda aldığımız tedbirlerle en hafif şekilde olumsuzluk yaşanmadan atlattık. Ekiplerimiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
  Ünye’de sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur kısa sürede etkisini arttırınca bazı yollarda su birikintisine neden oldu. Şehrin kritik noktalarında ise yağmur nedeniyle kısa süreli taşkınlar meydana geldi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Kaledere Mahallesi, Liseler Mahallesi, Saraçlı Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, İpekyolu Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Atatürk Mahallesi başta olmak üzere merkez mahallelerde incelemelerde bulundu.   Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tavlı, vatandaşlarla da bir araya geldi. Başkan Tavlı ayrıca kritik noktalarda alınan ve alınması gereken ek önlemlerle ilgili incelemelerde bulundu.   “Yağmur Kısa Sürede Şiddetini Arttırdı” Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Sabah saat 8:00 civarında başlayan yağmur şiddetini artırarak 09.00 gibi etkisini gösterdi. Bazı bölgelerimizde taşkınlar meydana gelirken birkaç dükkânda da su baskınına maruz kaldı. Ama netice itibariyle büyük bir olumsuzluk yaşamadık. Mazgallarda poşet ve karton gibi atıkların oluşturduğu set ile su birikintileri meydana gelirken ekiplerimizle ilk andan itibaren mazgallarda suyun akışını sağladık. Özellikle hemşehrilerimizin bu konuya hassasiyet göstermesini istiyorum. Kanalizasyon hatlarına yağmur sularının verilmesi ciddi anlamda sıkıntı oluşturuyor. Yağmur suyunun bulunmadığı lokasyonda taşma yaparak o bölgelerde şişme neticesinde oradaki esnaflarımızın ya da vatandaşımızın mağdur olmasına sebep oluyor.  Allah’a şükürler olsun şu an itibarıyla çok önemli bir duruma maruz kalmadık. Kırsaldan da şu ana kadar çok önemli bir şikayet gelmedi. Şu anda Saraçlı Mahallemizde bulunan Derya Sokak’tayız. Önceden çok ciddi sıkıntılar yaşadığımız bu sokağımızda Allah’a şükürler olsun Büyükşehir belediyemizle birlikte yaptığımız ortak çalışma ile bu sorunu %80 çözdük. Ufak tefek eksikliklerimizi de burada tespit etmiş olduk ve gözlemledik. Tüm ekibimizle sahadayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.  
Ünye’de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur bazı yollarda bu birikintisine yol açarken şehrin genelinde alınan önlemler nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yağmurun başladığı andan itibaren kritik noktalarda incelemelerde bulunurken, “Şiddetli yağmur belli noktalarda taşkınlara neden oldu. Ancak kritik noktalarda aldığımız tedbirlerle en hafif şekilde olumsuzluk yaşanmadan atlattık. Ekiplerimiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

Ünye’de sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur kısa sürede etkisini arttırınca bazı yollarda su birikintisine neden oldu. Şehrin kritik noktalarında ise yağmur nedeniyle kısa süreli taşkınlar meydana geldi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Kaledere Mahallesi, Liseler Mahallesi, Saraçlı Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, İpekyolu Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Atatürk Mahallesi başta olmak üzere merkez mahallelerde incelemelerde bulundu.

 

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tavlı, vatandaşlarla da bir araya geldi. Başkan Tavlı ayrıca kritik noktalarda alınan ve alınması gereken ek önlemlerle ilgili incelemelerde bulundu.

 

“Yağmur Kısa Sürede Şiddetini Arttırdı”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Sabah saat 8:00 civarında başlayan yağmur şiddetini artırarak 09.00 gibi etkisini gösterdi. Bazı bölgelerimizde taşkınlar meydana gelirken birkaç dükkânda da su baskınına maruz kaldı. Ama netice itibariyle büyük bir olumsuzluk yaşamadık. Mazgallarda poşet ve karton gibi atıkların oluşturduğu set ile su birikintileri meydana gelirken ekiplerimizle ilk andan itibaren mazgallarda suyun akışını sağladık. Özellikle hemşehrilerimizin bu konuya hassasiyet göstermesini istiyorum. Kanalizasyon hatlarına yağmur sularının verilmesi ciddi anlamda sıkıntı oluşturuyor. Yağmur suyunun bulunmadığı lokasyonda taşma yaparak o bölgelerde şişme neticesinde oradaki esnaflarımızın ya da vatandaşımızın mağdur olmasına sebep oluyor.  Allah’a şükürler olsun şu an itibarıyla çok önemli bir duruma maruz kalmadık. Kırsaldan da şu ana kadar çok önemli bir şikayet gelmedi. Şu anda Saraçlı Mahallemizde bulunan Derya Sokak’tayız. Önceden çok ciddi sıkıntılar yaşadığımız bu sokağımızda Allah’a şükürler olsun Büyükşehir belediyemizle birlikte yaptığımız ortak çalışma ile bu sorunu %80 çözdük. Ufak tefek eksikliklerimizi de burada tespit etmiş olduk ve gözlemledik. Tüm ekibimizle sahadayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.