Boztepe’ye 5 yıldızlı teras!

YAŞAM 05.09.2019 - 10:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1173+ kez okundu.
 

Boztepe’ye 5 yıldızlı teras!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in "Türkiye’nin tartışmasız en güzel seyir terası" olarak ifade ettiği Altınordu ilçesindeki Boztepe'de yapılacak projenin peyzaj ihalesi yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesindeki Boztepe’de doğayla uyumlu inşa edilen ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun’ projesinin peyzaj ihalesi yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Boztepe’nin cazibesini artıracak 5 aşamadan oluşan projenin birinci etabı tamamlandı. Diğer 4 projeyi de hayata geçirdiğimizde, Türkiye’nin tartışmasız en güzel seyir terasına dönüşecek” dedi. Boztepe'nin cazibesini artırmak istiyoruz   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan yatırımlarla, Boztepe’nin artık yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı haline gelmeye başladığını vurguladı. Boztepe’nin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların hız kazandığına vurgu yapan Başkan Güler, ““Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi kapsamında, 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoranın yapımı tamamlandı. Şimdi ise Etüt ve Projeler Dairemiz tarafından hazırlanan peyzaj projemizle ilgili ihaleyi yaptık. Kısa süre içerisinde peyzaj çalışmalarına başlayacağız. ” diye konuştu. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in "Türkiye’nin tartışmasız en güzel seyir terası" olarak ifade ettiği Altınordu ilçesindeki Boztepe'de yapılacak projenin peyzaj ihalesi yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesindeki Boztepe’de doğayla uyumlu inşa edilen ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun’ projesinin peyzaj ihalesi yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Boztepe’nin cazibesini artıracak 5 aşamadan oluşan projenin birinci etabı tamamlandı. Diğer 4 projeyi de hayata geçirdiğimizde, Türkiye’nin tartışmasız en güzel seyir terasına dönüşecek” dedi.

Boztepe'nin cazibesini artırmak istiyoruz

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan yatırımlarla, Boztepe’nin artık yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı haline gelmeye başladığını vurguladı. Boztepe’nin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların hız kazandığına vurgu yapan Başkan Güler, ““Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi kapsamında, 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoranın yapımı tamamlandı. Şimdi ise Etüt ve Projeler Dairemiz tarafından hazırlanan peyzaj projemizle ilgili ihaleyi yaptık. Kısa süre içerisinde peyzaj çalışmalarına başlayacağız. ” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.