Çatalpınar İlçesi Güneyce Mahallesi İçme Suyu Hatlarına Kavuşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 23.10.2021 - 21:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2190+ kez okundu.
 

Çatalpınar İlçesi Güneyce Mahallesi İçme Suyu Hatlarına Kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu çalışmalarına devam ediyor.
Çatalpınar ilçesi Güneyce Mahallesinin yıllarca beklediği içme suyu hatları OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Güneyce Mahallesinde bugüne kadar herhangi bir içme suyu hattı olmadığı için köy çeşmelerinden ve bahçelerde bulunan lokal kaynaklardan içme suyu ihtiyaçları sağlanmaktaydı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, bölgede su sorunu yaşayan mahallelerin sorunlarının çözülmesi için verdiği talimat doğrultusunda OSKİ ekipleri bölgede çalışmalarına başlayarak içme suyu borularını döşemeye başladı.            GÜNEYCE MAHALLESİNE İLK DEFA DÜZENLİ VE SİSTEMLİ İŞLEYEN İÇME SUYU HATLARI DÖŞENİYOR       Çalışmaları yerinde inceleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us şu ifadelere yer verdi: “Güneyce Mahallesi, yapılan yatırım çalışmalarının ardından ilk defa düzenli ve sistemli işleyen bir içme suyu sistemine kavuşuyor. Hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz toplam 3.200 metre uzunluğundaki içme suyu boru hattının 1.000 metresini tamamladı. Yılarca içme suyu sorunları yaşayan bölge halkı Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğünün yatırımlarıyla modern bir sisteme kavuşmuş olacak” dedi.            
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu çalışmalarına devam ediyor.

Çatalpınar ilçesi Güneyce Mahallesinin yıllarca beklediği içme suyu hatları OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Güneyce Mahallesinde bugüne kadar herhangi bir içme suyu hattı olmadığı için köy çeşmelerinden ve bahçelerde bulunan lokal kaynaklardan içme suyu ihtiyaçları sağlanmaktaydı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, bölgede su sorunu yaşayan mahallelerin sorunlarının çözülmesi için verdiği talimat doğrultusunda OSKİ ekipleri bölgede çalışmalarına başlayarak içme suyu borularını döşemeye başladı. 

 

 

 

 

 

GÜNEYCE MAHALLESİNE İLK DEFA DÜZENLİ VE SİSTEMLİ İŞLEYEN İÇME SUYU HATLARI DÖŞENİYOR

 

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us şu ifadelere yer verdi: “Güneyce Mahallesi, yapılan yatırım çalışmalarının ardından ilk defa düzenli ve sistemli işleyen bir içme suyu sistemine kavuşuyor. Hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz toplam 3.200 metre uzunluğundaki içme suyu boru hattının 1.000 metresini tamamladı. Yılarca içme suyu sorunları yaşayan bölge halkı Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğünün yatırımlarıyla modern bir sisteme kavuşmuş olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.