JUDO SPORCUSU GÜLSÜM BALKAN ÜÇÜNCÜSÜ

SPOR 17.10.2023 - 13:45, Güncelleme: 22.10.2023 - 22:50 3405+ kez okundu.
 

JUDO SPORCUSU GÜLSÜM BALKAN ÜÇÜNCÜSÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Judo Sporcusu Gülsüm Ağaç, Judo U-23 Balkan Şampiyonası’nda Balkan 3’üncüsü oldu. Ağaç, bu başarısı ile hem Türkiye’nin hem de Ordu’nun gurur oldu.
        Judo U-23 Balkan Şampiyonası 13-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Şampiyona Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kıbrıs, Yunanistan, Moldova, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Kosova ülkelerinden yaklaşık 150 sporcunun katımıyla gerçekleşti.   BRONZ MADALYANIN SAHİBİ OLDU   Türkiye’yi temsilen şampiyonaya katılan sporculardan biri olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Gülsüm Ağaç U-23 78 kg kategorisinde üçüncülüğü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Ağaç, bu başarısı ile hem Türkiye’nin hem de Ordu’nun gurur oldu.       .    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Judo Sporcusu Gülsüm Ağaç, Judo U-23 Balkan Şampiyonası’nda Balkan 3’üncüsü oldu. Ağaç, bu başarısı ile hem Türkiye’nin hem de Ordu’nun gurur oldu.

 

 

 

 

Judo U-23 Balkan Şampiyonası 13-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Şampiyona Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kıbrıs, Yunanistan, Moldova, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Kosova ülkelerinden yaklaşık 150 sporcunun katımıyla gerçekleşti.

 

BRONZ MADALYANIN SAHİBİ OLDU

 

Türkiye’yi temsilen şampiyonaya katılan sporculardan biri olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Gülsüm Ağaç U-23 78 kg kategorisinde üçüncülüğü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Ağaç, bu başarısı ile hem Türkiye’nin hem de Ordu’nun gurur oldu.

 

 

 

.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.